Bewindvoerder

Zit financiële zorgverlening in je genen?

Dan is &ROP voor een opdrachtgever op zoek naar jou. Wij zijn continue op zoek naar enthousiaste Bewindvoerders in Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Amsterdam en Arnhem.

Werkzaamheden


Proactief bied je financiele zorghulp aan. Je werkt professioneel, doelmatig en ‘no-nonsense’. Je gaat graag naar buiten om met zorgpartners samen te werken. Je kijkt inlevend naar de hulpvraag van client. En maakt passend maatwerk in beschermingsbewind, inkomensbeheer of budgetbeheer. Je onderhoudt een zakelijk warm contact met eigen clienten en instellingen. Verantwoordelijkheid draag je van begin tot het eind.

Functie-eisen


 Je hebt een relevante HBO-opleiding (rechten of sociaal juridische dienstverlening);
 Enkele jaren ervaring als bewindvoerder;
 Je stelt prioriteiten en weet de mogelijkheden die de automatisering je biedt optimaal te benutten;
 Je hebt een stevige persoonlijkheid, je bent verbaal vaardig, vakinhoudelijk geïnteresseerd, administratief vaardig en mensgericht;
 
Je hebt een ‘drive’ om maatschappelijk te netwerken: je ziet en pakt kansen in de markt.

Een uitdagende functie met maatschappelijke betekenis in een informele en open werksfeer, waarbij je de ruimte krijgt om te groeien. Bij deze functie is werving en selectie van toepassing, je treed dus direct bij de opdrachtgever in dienst. Salarisindicatie is €2195,- tot €2829,- bruto per maand en wordt nader vastgesteld op basis van ervaring. Daarnaast krijg je een 13e maand en vakantiegeld.

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en ben je enthousiast geworden ? Solliciteer dan nu!

Wat biedt de opdrachtgever?