Veelgestelde vragen over de backoffice

Wie is jullie backoffice?

Onze backoffice is One Payroll, zij zijn juridisch werkgever en verzorgen onze administratieve, financiële en juridische taken. Kijk voor meer informatie op de website van One Payroll: www.onepayroll.nl

Hoe kan ik gewerkte uren accorderen?

De gewerkte uren kunnen worden accorderen via het zogenoemde My One Urenportaal van onze backoffice. Dit is een online omgeving waar de werknemer kan inloggen om zijn of haar gewerkte uren in te vullen, en waar jij als werkgever kunt inloggen om deze gedeclareerde uren te accorderen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf de uren in te vullen en daarna te accorderen. Overwerkuren, onregelmatige uren en vakantiedagen kunnen tevens worden verwerkt via het My One Urenportaal. Het My One Urenportaal vind je onder de volgende link: www.onepayroll.nl/my-one

Hoe wordt de salarisuitbetaling verzorgd?

Onze backoffice, One Payroll, verzorgt de verloning en salarisbetaling van de werknemers. Zij sturen ook de loonstrook en jaaropgave naar de werknemer. Wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loonstrook of over betalingen kunnen zij direct contact opnemen met onze backoffice per email via info@onepayroll.nl of telefonisch via 020 – 845 10 74.

Hoe werkt de facturatie? (betalingsherinnering)

Onze backoffice, One Payroll, verzorgt onze facturaties. Werknemers met een Flexibel contract (een zogenaamd Fase A contract) worden verloond via One Uitzendbureau BV en werknemers met een arbeidscontract voor bepaalde of onbepaalde tijd (Fase B en C) worden verloond via One Payroll BV. Afhankelijk van het soort contract dat de werknemer heeft, betaal je de facturen die je ontvangt ten name van One Uitzendbureau BV of ten name van One Payroll BV in het overeengekomen termijn.

Wat gebeurt er als ik de factuur niet op tijd betaal?

Je ontvangt een betalingsherinnering van onze backoffice, One Payroll, wanneer een factuur te laat wordt betaald. Let op: het is belangrijk dat facturen binnen de afgesproken betaaltermijn worden voldaan want One Payroll is gerechtigd om vertragingsrente in rekening te brengen voor elke factuur die te laat wordt betaald.

Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in.

2 + 1 =